Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@22:17:49 GMT

کسری بودجه ۱.۲۳ میلیارد دلاری عربستان

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۷۵۸۵۹

کسری بودجه ۱.۲۳ میلیارد دلاری عربستان

وزارت دارایی عربستان از کسری بودجه ۱.۲۳ میلیاردی در سه ماهه دوم سال جاری میلادی خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از الخلیج الجدید،عربستان سعودی کسری بودجه‌ای حدود 4.6 میلیارد ریال (1.23 میلیارد دلار) در سه ماهه دوم سال جاری ثبت کرد که نسبت به 109.2 میلیارد ریال (29.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

16 میلیارد دلار) در سه ماهه مشابه سال گذشته کاهش چشمگیری داشته است.

درآمد نفتی عربستان 38 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته و به 132.15 میلیارد ریال ( 35.28 میلیارد دلار) در سه ماهه دوم رسیده است. درآمدهای غیرنفتی سالانه نیز 203 درصد افزایش یافت و به 115.95 میلیارد ریال (30.95 میلیارد دلار) در سه ماهه دوم سال جاری رسید.

هزینه‌های عمومی در این مدت 4 درصد افزایش یافت و به 252.7 میلیارد ریال (67.4 میلیارد دلار) از 243.1 میلیارد ریال (64.9 میلیارد دلار) در سه ماهه دوم سال 2020 رسید .

عربستان سال گذشته اقداماتی مانند سه برابر شدن مالیات بر ارزش افزوده و لغو هزینه کمک هزینه زندگی را با هدف افزایش منابع دولت که با کاهش تاریخی قیمت نفت خالی شده بود، اعمال کرد و درآمدهای غیرنفتی نیز تحت تاثیر شیوع ویروس کرونا کاهش یافت.

افزایش 550 هزار بشکه‌ای ظرفیت تولید نفت عربستان تا 2025گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه عربستان با وزیر خارجه آمریکاوزیر صهیونیست: با عربستان در تماس مستقیم هستیم

این امر ، همراه با اقدامات دولت ، باعث شد که بودجه در سه ماهه اول سال 2021 کاهش یابد.

اطلاعات بودجه عربستان سعودی در سه ماهه نخست سال جاری نشان داد که درآمد عربستان در سه ماهه اول سال جاری در مقایسه با هزینه‌های 212.2 میلیارد ریالی با کسری بودجه سه ماهه 7.4 میلیارد ریالی (1.9 میلیارد دلار) بالغ بر 204.7 میلیارد ریال بوده است.

درآمد نفتی عربستان در سه ماهه اول سال جاری 117 میلیارد ریال بوده ، در حالی که درآمد غیرنفتی برای سه ماهه مشابه 88 میلیارد ریال بوده است بنابراین، درآمدهای نفتی عربستان 57 درصد از کل درآمد سه ماهه نخست سال جاری را تشکیل می‌دهد.

بدهی عمومی عربستان سعودی در پایان سه ماهه دوم به 922.84 میلیارد ریال (246.4 میلیارد دلار) رسید در حالی که در پایان سه ماهه اول سال 2021 این رقم به 723.5 میلیارد ریال (193.17 میلیارد دلار) رسید.

هدف بودجه عربستان در 2021 کاهش کسری سالانه آن است. کسری بودجه عربستان از 4.5 درصد تولید ناخالص داخلی در 2019 تا 11.3 درصد در 2020 افزایش داشت که نتیجه کاهش درآمدهای نفتی و افزایش هزینه‌ها بود.

صندوق بین المللی پول در گزارش خود اعلام کرد انتظار می‌رود تولید ناخالص داخلی نفتی عربستان 6.8 درصد در 2022 به دنبال پایان قرارداد کاهش تولید اوپک پلاس رشد داشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سه ماهه دوم سال سه ماهه اول سال میلیارد دلار نفتی عربستان میلیارد ریال کسری بودجه 4 میلیارد سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۵۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلای جهانی ثابت شد

قیمت طلا امروز چهارشنبه ثابت بود، در حالی که فعالان بازار منتظر سرنخ‌های تازه مقامات فدرال رزرو آمریکا برای شفافیت بیشتر در مورد جدول زمانی کاهش احتمالی نرخ بهره بودند.

به گزارش ایسنا، بهای هر اونس طلا  ۲۳۱۴ دلار و ۲۹ سنت بود و قیمت طلای آمریکا با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۳۲۲ دلار و ۹۰ سنت رسید.

نرخ‌های پایین‌تر، جذابیت نگهداری طلای بدون بازده را افزایش می‌دهد. بر اساس گزارش FedWatch Tool، بازارها در حال حاضر شاهد ۶۵ درصد احتمال کاهش نرخ بهره در ایالات متحده در ماه سپتامبر هستند.

نیل کشکاری، رئیس فدرال رزرو مینیاپولیس، روز سه شنبه گفت که تورم متوقف شده که تا حدی به دلیل قدرت بازار مسکن تقویت شده است به این معنی است که بانک مرکزی ایالات‌متحده باید هزینه‌های استقراض را برای یک دوره طولانی و احتمالاً در تمام سال ثابت نگه دارد.

ذخایر اس‌پی‌دی آرگلدتراست، بزرگترین صندوق سرمایه گذاری تحت پشتوانه طلا در جهان با ۰.۲۱ درصد کاهش به ۸۳۰.۴۷ تن در روز سه شنبه از ۸۳۲.۱۹ تن در روز دوشنبه رسید.

بر اساس گزارش رویترز، یک مطالعه نشان می‌دهد که با افزایش بدهی‌های جهانی به رکورد ۳۱۵ تریلیون دلاری در سه ماهه اول سال، که ناشی از استقراض در بازارهای نوظهور، ایالات‌متحده و ژاپن بوده است، یک معیار کلیدی از بدهی جهانی دوباره صعود خود را از سر گرفته است.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۷.۲۵ دلار رسید، پلاتین با ۰.۵ درصد افزایش به ۹۸۱.۱۰ دلار و پالادیوم ۰.۴ درصد افزایش یافت و به ۹۷۴.۵۹ دلار رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۴ درصدی سود خالص آرامکوی عربستان
  • اقتصاد جهانی بی رمق می شود!
  • طلای جهانی ثابت شد
  • افزایش تعرض به جنگلبانان در سال جاری
  • فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی اعلام کرد: افزایش تعرض به جنگلبانان در سال جاری
  • افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی
  • تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد